Returnering og Refundering Hvis dit køb ikke er helt rigtigt, kan du returnere købet og få refunderet dine penge inden for 14 hverdage efter din leveringsdato. Hvis du vil bytte et køb  (fx. ved en forkert størrelse), skal du returnere købet. Når din returnering er modtaget i perfekt stand, ubrugt, med alle mærker vedlagt og [...]

Returnering og Refundering

Hvis dit køb ikke er helt rigtigt, kan du returnere købet og få refunderet dine penge inden for 14 hverdage efter din leveringsdato. Hvis du vil bytte et køb  (fx. ved en forkert størrelse), skal du returnere købet.

Når din returnering er modtaget i perfekt stand, ubrugt, med alle mærker vedlagt og med den originale kvittering, vil du modtage en tilbagebetaling af dit køb -du kan forvente 7 dages behandlingstid.

Bemærk, at du som kunde er ansvarlig for alle returomkostninger. Vi accepterer ikke pakker returneret af kontanter ved levering (KVL). Har du spørgsmål til din returnering, bedes du kontakte info@wuthcashmere.com

Retur adresse:
WUTH Cashmere
Rentemestervej 43, 2400 København NV
Vær venlig at sikre, at dit navn, adresse og krav er inkluderet.

Klager & Reklamation

Det er vores mål at enhver vare ankommer i god stand, og vi håber, at du altid er tilfreds med dit køb. Hvis du modtager en vare i en defekt eller beskadiget tilstand, bedes du straks underrette os.

Hvor det er muligt, vil vi sørge for, at en ny udskiftning sendes til dig eller en tilbagebetaling af den defekte vare.

Venligst returner din klage og defekte varer til følgende adresse:
WUTH Cashmere
Rentemestervej 43, 2400 København NV
Mærk pakken med: “WUTH Cashmere Reklamation”

Venligst medsend din kvittering med dit navn, e-mail og bestillingsnummer og mærk, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Hvis du har spørgsmål til din klage, bedes du kontakte os på info@wuthcashmere.com.

Christmas Conditions & Return Policy

Alle kashmir købt online mellem 1. december 2018 og 24. december 2018 kan du vende tilbage til den 24. januar 2019 for få fuld refundering.

Vil du returnere din kashmir gave? Varen skal være i perfekt stand, ubrugt, med hele mærket vedlagt og med kvittering for købet. Kunden er ansvarlig for at betale for returneringen af varen tilbage til WUTH Cashmere, for at få en fuld refundering.

Send din kashmir til:
WUTH Cashmere
Rentemestervej 43
2400 København NV
Danmark

Vær venlig at sikre, at dit navn, adresse og krav er inkluderet. Hvis du har spørgsmål om returnering af din kashmir, bedes du skrive til info@wuthcashmere.com.

Sidste dag for køb af julegaver

Vi vil anbefale at bestille dine kashmir gaver i forvejen for at sikre, at du modtager dine gaver i tide til at sætte under juletræet.

De sidste ordre datoer for Danmark skal anbringes den 20. december 2018 og for Europa før den 17. december 2018. Har du spørgsmål om fragt eller brug for hjælp, er du velkommen til at skrive til os på info@wuthcashmere.com.

Gaveindpakning

WUTH Cashmere tilbyder gaveindpakning gratis. Når du bestiller, skal du blot skrive ‘Julegave’ til os i ordre notatet – så får du din kashmir smukt pakket ind.

Gavekort

Giv gave af ren kashmir. WUTH Gavekort kan kun bruges online. Du kan vælge mellem 500DKK, 1000DKK og 1500DKK. Hvis du har brug for et gavekort med en højere værdi – kan du kontakte os på info@wuthcashmere.com. WUTH Gavekort leveres pr. mail.

WUTH Gavekort er gyldige i 2 år fra købsdatoen og kan ikke omveksles til kontanter. Vi kan ikke erstatte tabte eller stjålne gavekort. Gavekort kan ikke bruges som betaling til gavekort. Se vores gavekortsguide her.

Du er velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål om vores gavekort på info@wuthcashmere.com.