Vilkår & Betingelser WUTH Cashmere forbeholder sig retten til, at ændre proces og detaljer til enhver tid uden varsel. Alle varer er afhængige af tilgængelighed. Farvepræcision på hjemmesiden kan ikke garanteres, og vil variere afhængigt af opløsning og skærmtype på din computer. 1. Ordre For at bestille vare (r) skal du følge de ordreprocedurer, der [...]

Vilkår & Betingelser

WUTH Cashmere forbeholder sig retten til, at ændre proces og detaljer til enhver tid uden varsel. Alle varer er afhængige af tilgængelighed.

Farvepræcision på hjemmesiden kan ikke garanteres, og vil variere afhængigt af opløsning og skærmtype på din computer.

1. Ordre

For at bestille vare (r) skal du følge de ordreprocedurer, der er angivet her. Vær opmærksom på, at vi følger danske handelsvareregler.

Placering af ordre er let på WUTH Cashmere: Sådan gør du:

  1. Vælg en eller flere varer, du ønsker, og vælg din størrelse og klik på ‘Tilføj til indkøbskurv‘.
  2. Når du er færdig med at tilføje dine varer, skal du fortsætte til Kassen.
  3. Indtast dine personlige oplysninger og betalingsoplysninger for, at afslutte din ordre og acceptere vores vilkår og betingelser.
  4. Tjek at dine oplysninger, og ordresammendrag er korrekt, før du bekræfter købet.

2. Bekræftelse

Når du har foretaget dit valg, og din ordre er blevet placeret, vil du modtage en e-mail, der anerkender detaljerne i din ordre.

3. Kontrakt/Faktura

Accept af din ordre og afslutning af kontrakten mellem dig og WUTH Cashmere vil blive gennemført, når du modtager varerne.

Kvitteringen er gyldig som varens købskvittering. Samtidig er det muligt at få adgang til kvitteringen via vores hjemmeside.

4. Priser

Alle priser er fastsat i danske kroner (DKK). Varerne er underlagt de betingelser og priser, der gælder på afregningsdagen, inklusive 25% moms.

Når du handler med WUTH Cashmere,ytækket beløbet i DKK. Bemærk venligst, at vi ikke opkræver et gebyr for at betale på WUTH Cashmere.

5. Levering

Vi bestræber os på at sende alle ordrer så hurtigt som muligt – du kan forvente at modtage din ordre indenfor 2-4 arbejdsdage. Du få sendt en email, der bekræfter, når din ordre er afsendt.

Leveringstiden vil også blive vist under checkout processen. I tilfælde af problemer med leveringstiden, vil du blive underrettet via e-mail eller pr. telefon. WUTH Cashmere anvender levering af Post Danmark, og vi tilbyder gratis levering inden for Europa. Hvis du har brug for en levering uden for Europa, bedes du kontakte os på info@wuthcashmere.com.

6. Sikkerhed

For at beskytte dine personlige oplysninger gør vi alt for at sikre, at vores hjemmeside er sikker.

Når du giver os dine kreditkortoplysninger, krypteres oplysningerne ved hjælp af Secure Socket Layer-teknologi (SSL), som er en sikker online betalings gateway, der krypterer dine kortoplysninger i et sikkert værtsmiljø.